Folyamatos a védőfelszerelések utánpótlása a kistérségi ügyeleteken

A koronavírus-járvány elleni védekezéshez szükséges eszközök beszerzése folyamatos az Orosházi Kistérség Többcélú Társulás orvosi ügyeletén. Az orosházi és tótkomlósi ügyeletre is rendszeresen érkeznek felszerelések, mindkét helyen ózongenerátorral is fertőtlenítenek.

N. T.

Biztosított az ellátás a kistérségi orvosi ügyeleten – erről a társulás elnöke, Fejes Róbertné tájékoztatott. Elmondta, hogy a hozzájuk tartozó orosházi, valamint tótkomlósi rendelőt folyamatosan ellátják a védekezéshez szükséges eszközökkel – írja a segitunkdelbekes.hu.

Legutóbb múlt csütörtökön maszkokat, védőruhákat vittek az orosházi ügyeletre, aminek segítségével az orvosok biztonságosan ki tudnak menni a fertőzésgyanús betegekhez. A héten újabb maszkok érkeznek.

Nincs hiány felszerelésből /Fotó: Palcsek István/

Mindkét rendelő rendelkezik ózongenerátorral, aminek segítségével minden nap fertőtlenítik a helyiségeket. Az eszközt a Polgármesteri Hivatalban is használják, ugyanis az ügyeket intéző lakosság leveleit fertőtlenítik azzal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában