A honvédség fertőtlenített a csabai idősek otthonában

Országos akció keretein belül végeztek fertőtlenítést a Magyar Honvédség szakemberei pénteken, a békéscsabai Életfa Idősek Otthonában.

N. T.

Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere közösségi oldalán számolt be arról, hogy pénteken az Életfa Idősek Otthonában is elvégezték az intézmény teljes körű fertőtlenítését a Magyar Honvédség szakemberei.

– A Honvédség gyorsan és hatékonyan hajtotta végre itt is a bentlakásos intézmény fertőtlenítését. Ez idő alatt alatt a lakóknak nem kellett elhagyniuk az intézményt. A dolgozók a szépkorúak elhelyezését fegyelmezetten, jól előkészítve, az egész napos szakszerű felügyeletet biztosítva az épületben oldották meg – írja a városvezető.

Szarvas Péter emellett megköszöni a Magyar Honvédség szakembereinek, valamint az intézmény dolgozóinak, hogy gyorsan, a kellemetlenségek minimalizálása mellett intézkedtek a lakók biztonságáról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában