látogatói visszajelzés

2020.03.14. 13:33

Levélben köszönte meg a gyulaiak kedvességét

Újabb kedvező látogatói visszajelzésről számolt be dr. Görgényi Ernő polgármester a napokban a Facebook-oldalán. Mint posztjában kiemelte: rendszeresen kap leveleket Gyulán megforduló vendégektől, amelyben elragadtatottan dicsérik városukat.

P. G.

– Szeretném megosztani a legutóbbi üzenetet, amelyet egy kedves budapesti vendég írt – fogalmazott a polgármester. A budapesti Horváth Ibolya levelében hangsúlyozta, szeretnék a köszönetüket és elismerésüket kifejezni a város polgárainak.

Nem felejtik el a várost /Fotó: dr. Görgényi Ernő Facebook-oldala/

„Zaklatott fővárosi életünkből három napra kikapcsolódni mentünk az önök szép városába. Korábban még nem jártunk ott. Több járókelőtől kértünk útbaigazítást, amíg megtaláltuk a hotelt. Mindenki kedvesen, udvariasan, jó pihenést is kívánva segített” – fogalmazott levelében, majd hozzátette: a következő napokban bárhová mentek, szintén csak barátságos és segítőkész emberekkel találkoztak. Kifejtette: igaz volt ez mindenkire. Legyen szó akár a buszpályaudvar információjáról, az egyik telefonos cég kirendeltségének két kedves fiatal női dolgozójáról, a vízügyi múzeum alkalmazottjáról – a múzeum önmagában is remek élményt nyújtott számukra –, az egyik helyi pizzéria vagy a neves helyi cukrászda fiatal felszolgálóiról, a taxisofőrről, a vasútállomás jegykiadójáról vagy az Erkel tér közelében dolgozó fodrásznőről, Editről, aki utolsó reményük volt arra, hogy elázott frizurájukat a hazautazás előtt rendbe hozza.

„Nem felejtjük el a hotel dolgozóit sem, akik mindenben készségesen álltak rendelkezésünkre. Igazi vendégbarát városban jártunk. A lelkiekben kapott élmény felért a látnivalókkal!” – zárta sorait a fővárosi hölgy.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában