rajongók

2020.02.27. 09:07

Saját csillagot kapott az égen Balázs Pali

A 2020-as esztendő a motivációról és az álmok valóra váltásáról szól az énekes életében, akinek felejthetetlen meglepetéssel indult az év, hiszen rajongói olyan ajándékkal lepték meg, amire legmerészebb álmaiban sem gondolt volna: saját csillagot kapott az égen, amelyet róla neveztek el.

Az elmúlt 23 évedért kapod ezt tőlünk köszönetképp, a dalaidért, a szívedért, a szeretetért, hogy a jövőben még nagyobb erőt, kitartást adjon neked” – írták a rajongók kedvencüknek, akik „Star For Pali Balázs”, azaz Balázs Pali csillagának nevezték el az égitestet.

Az előadó meghatódott a gesztuson /Beküldött fotó/

„Épp az ilyen kedvességért is volt érdemes ezt a pályát elkezdenem és emiatt érdemes még nagyobb erőbedobással folytatnom – mondja lelkesen Pali. – Hűséges rajongóim olyan ajándékot szerettek volna adni, ami különleges, s ennél egyedibb meglepetéssel nem is kedveskedhettek volna. Azt mondták, hogy szeretnék, ha örökké ragyognék számukra, és ezzel támogatják, hogy az álmaim újra valóra váljanak. Nem is jött volna jobbkor ez a gesztus tőlük, hiszen az idei esztendő ismét a nagy álmokról szól. Folytatva a tavaly elkezdett új zenei világomat, 2020-ban még nagyobb robbanást tervezek, amelynek előfutára hamarosan egy vadonatúj dal és az ahhoz tartozó videó klip lesz.

Ez a csillag vigyáz rám, vigyáz a rajongóimra, minden szimpatizánsomra, és ígérem, elmegyek majd egy csillagvizsgálóba, hogy közelebbről is megnézhessem.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában