szavazási eredmény

2020.02.17. 10:59

Megviseli szervezetünket a szélsőséges időjárás

Az elmúlt időszakban kijutott nekünk hidegből és melegből, szélből és jégesőből is bőven. Ehhez kapcsolódóan előző heti szavazásunkban arra voltunk kíváncsiak, olvasóinkat mennyire viseli meg a szélsőséges időjárás.

beol.hu

Forrás: Shutterstock illusztráció

[eweb-voting id="2493360"]

Ugyan most éppen szépen süt kint a nap és bőven 10 fok feletti a hőmérséklet, az elmúlt hetekben azonban nem kímélte megyénket az időjárás: borsónyi méretű jég és pusztító erejű szél és is megtépázott minket.

Előző heti szavazásunkat tekintve kiegyenlített, ugyanakkor szélsőséges végeredmény született, hiszen a képzeletbeli számegyenesünk két legvégén szereplő értékére érkezett a legtöbb szavazat. Ugyanis voksoló olvasóink 35 százaléka frontérzékeny, 33 százalékukat viszont egyáltalán nem viseli meg az időjárás játéka.

A szavazók 20 százaléknál jelentkezik fejfájás a változékony időben, míg 12 százaléknak mindegy milyen idő van, mindig fáj valamije.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában