praktikus

2020.01.14. 12:28

Kerti pavilon sátor – hasznos hely

Kerti pavilon a kertben? Miért nem? Kiváló helyet hoz létre a szeretteivel való találkozáshoz.

(X)

Kerti pavilon sátor rendelkezésre áll

A kert olyan hely, ahol kényelmesen érzi magát. A kertben töltött pillanatokat egy kerti pavilonban élvezheti szeretteivel. Készítsen családjának, barátainak ismerőseinek vacsorát és vendégelje meg őket a kertjében. A pavilon sátor alatt biztonságban lesznek eső vagy szél esetében. Meghívhatunk kollégákat is munkahelyről. A kerti pavilon mindenki számára menedéket kínál.

Kerti pavilon sátor – funkcionális és szép

A kerti pavilonok nagyon praktikusak. Felállíthatja őket ott, ahol éppen szükségük van rá, a sátrak felállíthatók szerszámok nélkül. A menedékhely megvédi Önt az erős napsütéstől. Az oldalfalakat könnyen rögzítheti a sátor oldalára tépőzárak segítségével. Megfelelő rögzítésnél a sátor mozdulat nélkül marad még nagyob szél esetében is. A pavilont cövekekkel vagy nehezékzsákokkal rögzítheti, attól függően, hogy milyen felületen építi fel a sátrat. Külömböző méretekben kaphatók a sátrak 2x2m, 2x3m vagy akár 3x3m is. Nagyobb rendezvények vagy ünnepségek szervezésekor nagyobb méretű pavilont is rendelhet egészen 4x8m-ig.

Számos színváltozat közül választhat. A legnépszerűbb színek: sárga, piros, kék, zöld és fekete, de egyes méretek sokkal több színváltozatot kínálnak. A pavilon kiválasztásakor a műszaki adatokra is oda kell figyelni. Alumínium és acél kivitelben kapható a pavilon. Az egyes modellek egészen 70km/ó szélsebességig használhatók. Nagy területet szeretne lefedni?- nem gond, a sátrakat egymás mellé is felállíthatja és csatornákkal összecsatolhatja. Esküvők nýari bulik szervezésére alkalmas a kerti pavilon. A pavilont teljesen lezárhatja oldalfalakkal, így a sátorban töltheti a hűvös estéket is. Gázüzemű teraszfűtőkkel fűthetők a sátrak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában