44-es főút

2019.12.11. 18:04

Utat javítottak Békéscsaba és Gyula közt

A közelmúltban javítási munkálatok zajlottak a 44-es főút Békéscsaba és Gyula közötti szakaszán.

P. G.

Ezzel kapcsolatban számos kérdés érkezett olvasóinktól hírportálunkhoz, amelyek kapcsán megkerestük a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-t. A cég kommunikációs osztályán kérdésünkre kifejtették: a jelzett szakasz az M44-es gyorsforgalmi út építésének egyik beszállító útvonalára esik. A kivitelezők pedig ennek megfelelően szerződéses kötelezettségük alapján végeztek javítási munkákat az érintett részeken.

Békéscsaba és Gyula között is történtek javítások /Fotó: Kiss Zoltán/

A társaságot megkérdeztük arról is, milyen munkálatok várhatók, várhatók-e még ebben az évben Békés megye útján. Ezzel kapcsolatban kiemelték: a melegaszfalt-keverő telepek idén a tervek szerint december 15-ig működnek, így időjárástól függően az elkövetkező héten megyeszerte a legsürgősebb úthibák lokális javítását végzik el, a téli hónapok alatt pedig hideg keverékkel szüntetik meg a burkolathibákat, ami azt jelenti, hogy a kátyúzó anyag a forgalmi terhelés hatására éri el a végleges tömörségét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában