Békéscsaba, Galériával

2019.12.07. 19:00

Adventi készülődésre várták a családokat

Színes programokkal, műhelymunkákkal és kézműves vásárral várta az érdeklődőket az Egyensúly AE Egyesület, a Zöld 14 Egyesület és a helyadó Békéscsabai Család és Karrierpont a szombati Családi Adventi Sokadalomban.

V. E.

Duray Dia, a Zöld 14 Egyesület irodavezetője és projektmenedzsere elmondta, eseményükön összesen negyven kézműves árus és tizenöt workshop kapott helyet, így a hozzájuk érkező családok egyaránt készíthettek meseképeslapokat, kalligráfiát, papír ékszereket, kipróbálhatták a henna- és arcfestést, a bútorfestést, valamint kóstolhattak és beszerezhettek házi bodzaszörpöt, méz-, illetve szaloncukor különlegességeket.

Az adventi készülődést színesítette a Petőfi Utcai Általános Iskola gyermekkórusának koncertje, ünnepi gyertyagyújtás, Herczeg Tamás országgyűlési képviselő beszéde, amelyben az ünnep szépségéről és a közös várakozás fontosságáról beszélt, valamint Ujj Anna Zenés adventi gyermekműsora. A rendezvényen természetesen helyet kapott a Mikulás is, akivel közös fotót készíthettek kicsik és nagyok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában