Törődés Napja

2019.11.03. 13:47

Önkéntes munkával szépítették a csorvási óvodát

A Budapest Bank több mint két évtizede rendezi meg a Törődés Napja önkéntes akciósorozatát, melynek részeként szombaton a pénzintézet Békéscsabai Bankműveleti Központjának önkéntes munkatársai a dolgozókhoz és a szülőkhöz csatlakozva a Csorvás Város Önkormányzatának Óvodája és Bölcsődéje Bocskai utcai épületét segítettek kifesteni.

G. P.

Egész délelőtt nagy igyekezettel dolgoztak azért, hogy a gyermekek barátságos, vidám környezetben tölthessék bölcsődei és óvodai éveiket. A bank anyagi támogatást is nyújtott az akcióhoz. Ebből vásárolta a csorvási intézmény festéket és dekorációs matricákat.

– Mindenképpen olyan szervezeten szerettünk volna segíteni, ahol kisgyermekek vannak. Több kolléga is csorvási, így a tudomásunkra jutott, hogy az óvodának segítségre lenne szüksége a felújítás befejezésére, ezért nem volt kérdés számunkra, hogy ebben szeretnénk segíteni – mondta Oláh Gábor, a pénzintézet telebankos vezetője, aki három lelkes kisgyerekkel kiegészülve egy tízfős gárdával érkezett.

Az óvoda dolgozói a dekoráció felújításán dolgoznak /A szerző felvételei/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában