harmincadik évforduló

2019.11.30. 14:08

Jubileumi SM-találkozó volt Gyulán

Fennállásának harmincadik évfordulója alkalmából rendezett SM-találkozót a Békés Megyei Sclerosis Multiplexes Emberek Közhasznú Szervezete szombaton a gyulai Vigadóban.

P. G.

Dr. Görgényi Ernő

Herczegné Szabó Marianna elnök hírportálunknak elmondta, az eseményen Szicsek Margit szakpszichológus, főiskolai docens Egy krónikus betegség árnyékában címmel tartott előadást. Fazekasné dr. Magda Erzsébet, a Békés Megyei SM Betegeket támogató alapítvány elnöke az elmúlt időszakról számolt be. Köszöntötték a korábbi tisztségviselőket, önkénteseket, civil partnereket, támogatókat.

Dr. Görgényi Ernő

Emlékfalat készítettek azok előtt fejet hajtva, akik már nem lehettek jelen a programon. Az SM Adománybolt és a szervezet önkéntes pontja kreatív kiállítással mutatkozott be. Baracsi István zenés adventi hangulatot teremtett.

Dr. Görgényi Ernő, Gyula polgármestere köszöntőjében kiemelte, számos kezdeményezés fűződik az egyesület nevéhez, amelynek tagjai szenvedélyesen, valódi elhivatottsággal végzik önként vállalt feladataikat. Elmondta, a hagyományos programok mellett számos innováció kapcsolódik a szervezethez, elég csak az önkéntes pontra vagy az SM adományboltra gondolni.

A szerző felvételei

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában