Hirdetés

2019.11.18. 10:00

Gyors segítség autós szorult helyzetben

Magyarországon óriási a tranzitforgalom, de a hazai lakosságot tekintve is egyre több autó kerül forgalomba.

Tow truck towing a broken down car on the street.

Fotó: THAM KEE CHUAN

Ennek megfelelően nélkülözhetetlen az olyan szolgáltatások megléte, mint az autómentés. Az összes bejegyzett ilyesfajta cégeket gyűjti össze részletesen egy helyen az automentokereso.hu weboldal. Mindez: gyors segítség autós szorult helyzetben. Röviden így lehetne jellemezni az oldalon elérhető szolgáltatók munkáját. Amennyiben az autónk átment a műszaki vizsgán és rendszeresen visszük szervizbe, akkor minden tőlünk telhetőt megtettünk annak érdekében, hogy ne érjen váratlanul semmiféle meghibásodás. Csakhogy ez a történet cseppet sem ennyire egyszerű, hiszen ennek ellenére mégis bármikor bekövetkezhet egy nem várt, megjósolhatatlan lerobbanás.

Sokan gyorsan tudnak alkalmazkodni a kellemetlen helyzethez, viszont nem mindannyian tudnánk elvontattatni a kocsinkat az ismerősünk segítségével, és egyébként is a legcélszerűbb szakemberrel elvégeztetni a piszkos munkát, hogy még véletlenül se okozzunk nagyobb kárt a gépjárműben, mint amekkora már egyébként is keletkezett benne. A honlapon nagyon gyorsan találhatjuk meg a hozzánk legközelebbi autómentő vállalkozásokat. Mindenekelőtt először a pozíciónkat szükséges megadnunk vagy a pontos cím megadásával, vagy pedig a GPS koordinátáink beküldésével, ami egyetlen kattintással elintézhető.

Amennyiben a fővárosban vagy a környékén kerülünk slamasztikába, akkor rengeteg választási lehetőségünk lesz, de az egész ország területére kiterjednek az autómentős cégek szolgáltatásai, ezért bárhol is hagy cserben a négykerekű járgányunk, biztosak lehetünk benne, hogy találunk valakit, aki az általunk megadott helyre elvontatja vagy elszállítja az autónkat. A gyors segítség garantált, hiszen az alkalmazás távolsági sorrendben listázza ki nekünk a cégeket. Ezen kívül, ami még rögtön az elején fontos információ lehet a számunkra, az autószállítás díja, szintén megjelenik a vállalatok nevei melletti oszlopban.

Mindenesetre mindenképpen tisztázzuk le a választott szolgáltatóval a pontos tarifát, miután felvettük vele a kapcsolatot, hogy biztosak legyünk abban, hogy pontosan mennyibe fog fájni nekünk a vontatás. Gyors segítség autós szorult helyzetben. Ez a lényeg. Ki akarna órák hosszat rostokolni az országút szélén vagy a mindig veszélyeket rejtő városi forgatagban az útpadka mellett? Egy dologra azonban mindig ügyeljünk, amikor elindulunk valahová autóval, vigyük magunkkal az okostelefonunkat, mert a nélkül aligha hívhatunk bármiképpen is segítséget!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában