választás

2019.10.02. 13:45

Visszalépett a mezőhegyesi polgármester

Pap István Tibor, a Nemzeti Ménesbirtok Zrt. vezérigazgatója javára visszalépett a polgármester-jelöltségtől a város jelenlegi vezetője. Mindez azt jelenti, két polgármesterjelölt közül választhatnak majd a mezőhegyesiek: Rajos István (Fidesz-KDNP) és Pap István Tibor (független).

Cs. I.

Mitykó Zsolt szerdai sajtótájékoztatóján elmondta, kiváló elődöktől jövőkép nélküli várost vett át 2014-ben.

– A birtokfejlesztés mellett a település fejlesztésében is gondolkodjunk együtt, ez volt a kérésem, s ez megtörtént. A ménesbirtok és a város együtt képzeli el a jövőjét – hangsúlyozta és kiemelte, a folytatásban a fejlesztések érdekében még szorosabbá kell tenni a város és a cég együttműködését. – Ezért úgy döntöttem, Pap István Tibor polgármesterjelölt javára visszalépek.

Megállapodott Mitykó Zsolt Pap István Tiborral /A szerző felvétele/

A bejelentés után Pap István Tibor elmondta, a céget, a várost nem lehet külön választani. Az elmúlt 4 évben 28 milliárd forint érkezett Mezőhegyesre. – Ez történelmi lehetőség, az előttünk álló 5 évet ki kell használnunk, együtt. Megválasztásom esetén Mitykó Zsoltot kérem fel alpolgármesternek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában