2019.10.28. 10:59
Szeretjük magunk gyúrni a kolbászt
Nem is lehetett volna aktuálisabb előző heti szavazásunk, hiszen a 23. Csabai Kolbászfesztivál miatt kolbász lázban égett az egész megye, de talán az ország is. Ennek kapcsán arra voltunk kíváncsiak, hogy olvasóink honnan szerzik be eme hungarikumot.
Fotó: LP6DMK2
[eweb-voting id="2281725"]
Ha kolbász, akkor csakis saját készítésű lehet – vallják a legtöbben. A voksolók 44 százaléka ugyanis saját maga, jól bevált recept alapján gyúrja és tölti a kolbászt.
Nem mindenki készíti azonban sajátkezűleg, a szavazók 41 százaléka piacról, hentestől, boltból, fesztiválokról szerzi be a kolbászt.
A szavazatot leadók 9 százaléka úgy nyilatkozott, hogy csak akkor fogyasztja a disznótorok egyik legkedveltebb termékét, ha kap valakitől, míg 6 százalék egyáltalán nem eszik kolbászt.
Szemezgessen a hétvégi kolbászfesztiválról szóló cikkeink közül!