Diákoknak

2024.05.16. 16:43

Több mint 1200 laptopot kapnak diákok Csabán és környékén

Újra osztanak laptopokat az ötödik, a hatodik és a kilencedik osztályos tanulóknak. Békéscsabán és környékén egy országos program részeként több mint 1200 eszköz talál gazdára – ismertette Herczeg Tamás országgyűlési képviselő.

Licska Balázs

Herczeg Tamás: Békéscsabán és környékén több mint 1200 laptop talál gazdára. Fotó: Herczeg Tamás Facebook-oldala

A képviselő a Facebook-oldalán azt írta, az ötödikes, a hatodikos és a kilencedikes diákok, valamint az iskolák számára összesen több mint 193 ezer notebookot osztanak ki nyári szünet előtt, az országos programban 3000-nél is több intézmény vesz részt.

Békéscsabán és környékén a Békéscsabai Andrássy Gyula Gimnázium és Kollégium 104, a Békéscsabai Belvárosi Általános Iskola és Gimnázium 180, a Békéscsabai Kazinczy Ferenc Általános Iskola 105, a Békéscsabai Petőfi Utcai Általános Iskola 131, a Jankay Tibor Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola 115, a Lencsési Általános Iskola 289, az Újkígyósi Széchenyi István Általános Iskola 138, míg a Szeberényi Gusztáv Adolf evangélikus gimnázium és általános Iskola 192 notebookot kap, teljesen díjmentesen.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában