Elismerés

2019.10.21. 17:47

Megyénk rendőrfőkapitányát, a polgárőr egyesületeket és polgárőröket is kitüntettek

Díszünnepséget rendezett az Országos Polgárőr Szövetség az Országos Rendőr-főkapitányság auditóriumában szombaton, ahol a megemlékezés mellett számos polgárőr, köztük megyei személyiségek kaptak rangos elismerést.

Papp Gábor

Az eseményen a Kopácsi Sándor Polgárőr Érdemrendet vehette át dr. Polyák József Zsolt r. dandártábornok, Békés megye Rendőrfőkapitánya.

Dr. Pintér Sándor Magyarország miniszterelnök-helyettese egyben belügyminisztere miniszteri emléktárgyat adományozott Mazán Csaba polgárőrnek, az Újkígyósi Polgárőr Egyesület elnökének.

Az „Év Polgárőre” kitüntetést vehette át Szűcs Martin András, a Gyomaendrődi Polgárőr Egyesület tagja.

Nagy Sándor és Gál Sándor

Az „Év Polgárőr Egyesülete” kitüntetést érdemelte ki a Gyulai Bűnmegelőzési Polgárőr Egyesület.

Elismerték azon egyesületeket, amelyek a legtöbb közterületi járőrszolgálatot adták, ennek megfelelően az „Év Polgárőr Egyesülete” kitüntetést érdemelte ki a Békési Polgárőrség Közhasznú Szervezet. Az elismerés megszerzéséhez nagyban hozzájárult Gál Sándor és Nagy Sándor polgárőrök önzetlen tevékenysége, akik naponta a közterületen vannak. Szolgálati óráik magasan az átlag fölött áll. Az egyesület közterületi szolgálatának egyharmadát ők végzik.

Az „Év Polgárőr Pedagógusa” kitüntetésben részesült Halmai Lóránt a Polgárőrség Kötegyán tagja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában