Lencsési Közösségi Ház

2019.10.18. 18:15

A Világ Kupa pályázat válogatott alkotásaiból nyílt kiállítás Békéscsabán

A III. EFA Fotóklub Világ Kupa pályázat válogatott alkotásaiból nyílt kiállítás péntek délután a Lencsési Közösségi Házban.

Balázs Anett

Fotó: Kiss Zoltán

A megjelenteket Takács Péter a közösségi ház vezetője és Katona Péter a Márvány Fotóműhely vezetője köszöntötte. Takács Péter elmondta, hogy a kiállítás az intézményükben működő Márvány Fotóműhely és a nagyváradi Fotóklub évek óta tartó jó és intenzív kapcsolatának köszönhető. A nagyváradiak jelentős nemzetközi kapcsolatokkal rendelkeznek, számos nemzetközi fotós szervezetnek a tagjai. Erre alapozva hirdették meg, most már harmadik alkalommal az Euro Foto Art Világ Kupa pályázatot.

Fotó: Kiss Zoltán

Hozzátette, a zsűrizett anyagban láthatunk magyar, román, ukrán, ír, brit, kínai, francia, osztrák, spanyol és holland alkotók fotóit. A tárlatot Tóth István, AFIAP-díjas nagyváradi fotóművész, az Euro Foto Art Nemzetközi Egyesület elnöke nyitotta meg, gitáron közreműködött Radui Elemér. A kiállítás hétköznapokon, nyitvatartási időben november 5-ig látogatható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában