Tündérszépek 2020

2019.09.22. 15:25

Több hírességnek is szépségversenyen indult a karrierje, kerülj közéjük te is!

Egy szépségverseny remek tapasztalatszerzés, azonban akár egy felfelé ívelő karrier első lépcsője is lehet. A hazai sztárok közül is sokan egy-egy ilyen megmérettetésen lettek közismertek és alapozták meg jövőbeli sikereiket. Adj esélyt magadnak, éld meg álmaidat! Jelentkezz még ma a Tündérszépekre!

H. D.

Budapest, 2013. március 26. Geszler Dorottya pilates oktató az M1 televíziós csatorna Ridikül címû nõi beszélgetõs mûsorában, az MTVA gyártóbázisának 7-es stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt

Forrás: MTI

Fotó: Zih Zsolt

A Tündérszépek nem csupán egy szépségverseny! Remek lehetőség, hogy beindítsd karriered, ugyanis a vásárlási utalványok, mobiltelefonok és utazások mellett egy modellszerződés is ütheti a markod!

Egy életre szóló élményben lehet részed, személyesen találkozhatsz Kocsis Korinnával és Harsányi Leventével, akik a felkészítőtáborban tippekkel és tanácsokkal fognak segíteni a televíziós showműsor előtt. Szakemberek garmada fog egytől egyig azon dolgozni, hogy a legtündöklőbb formádat hozd az országos döntőn.

Ha elmúltál tizenhat, de még nem lépted át a harmadik X-et, itt a remek alkalom, hogy megmutasd magad! Nem késő jelentkezni, hiszen még vannak kiadó helyek!

Kattints a képre a jelentkezéshez!

A sonline.hu összegyűjtött néhány híres magyar hölgyet, akik valamilyen szépségversenyen futottak be. Valaki modellkedik, valaki divatmárkát alapított, többen műsort vezetnek és valakinek már saját szépségversenye is van.

Ők éltek a lehetőséggel és valóra váltották álmaikat. Te is szeretnél hasonló sikereket elérni? Jelentkezz a Tündérszépek versenyünkre és próbáld ki magad!

Geszler Dorottya

1989-ben a Miss Hungary 3. helyezettje volt. Még ugyanebben az évben a Magyar Televíziónál kezdett dolgozni (Sportszombat, Popkorong, Pop20, Híradó, magazinműsorok, hostessvetélkedő, videoklip-fesztivál, telefonos játékok, Divatmagazin, Játék határok nélkül, Zenebutik, Zöld posta, Magyar felfedezők, Top 40, Telemázli, Naprakész Magazin).

Az 1994-es táncdalfesztivál, az 1994-es Eurovíziós Dalfesztivál és a 2007-es Miss Universe Hungary műsorvezetője volt.

 

Kapócs Zsóka

Az 1998-as évben a Miss Universe Hungary szépségversenyen a döntőbe jutott, ezt követően pedig három versenyen is hazavihette a legszebbnek járó díjat, 2001-ben a Miss World Hungary győzteseként képviselte Magyarországot a Miss World választáson.

 

Horváth Éva

1998-ban nyerte meg a Miss World Hungary szépségversenyt, és Magyarországot képviselte a Miss World 1998 versenyen. 2004-ben Görögországban megnyerte a Miss Tourism Planet választást.

Műsorvezetőként is sikeres. Műsorai, filmjei, szereplései: Szerencsekerék, Szombat esti láz (szereplő), Barátok közt, Reggeli, Éden Hotel (műsorvezető)

 

Bódi Sylvi

1996-ban lett Magyarország tini szépségkirálynője. 1996-1999 között minden szépségversenyt megnyert, amelyen elindult. A Miss Hungary szépségversenyen 3. helyezett lett, a Miss Európa versenyen beválogatták a 6 legszebb lány közé.

2009-ben kolleganőivel, Zimány Lindával, Dukai Reginával és Horváth Évával létrehozták saját divatmárkájukat.

Sylvi karrierje során több alkalommal volt a magyar CKM és a magyar Playboy magazinok címlaplánya. Továbbá szerepelt a Shape, Sportpiac, Wellness és Maxima magazinok címlapján is. 2014-ben meghívták a Celeb vagyok ments ki innen! magyar műsorba.

 

Laky Zsuzsi

2000-ben megnyerte a Zala Szépe választást. Két évvel később indult a Miss World Hungary versenyen, ahol a nyertes első udvarhölgye lett. 2003-ban Magyarországot képviselhette a Miss Európa szépségversenyen Párizsban, amit meg is nyert.

2004-ben a Magyar Turizmus Rt. az ő arcával reklámozta óriásplakátokon Magyarországot Európában.

 

Sarka Kata

2007-ben Budapest Legszebb Lányának választották, a 2007-es Miss Universe Hungary-n első udvarhölgy lett. A CKM magazin 2009. májusi számának címlaplánya volt, de az SFT magazin hasábjain is feltűnt.

2014 tavaszán szerepelt a Nagy duett című zenés műsorban, ahol L.L. Junior partnere volt, akinek korábban már az Ennyi volt című klipjében is szerepelt. 2016 októberétől a FEM3 csatornán futó Élet-Forma című félórás magazin műsorvezetője. A Miss World Hungary tulajdonosa.

 

Kulcsár Edina

Kulcsár Edina 2009-ben a Miss Plastic versenyen lett közönségdíjas, 2012-ben Miss Aquaworld címet nyert, míg a 2013-as Miss Hungaryn az első udvarhölgy díját nyerte el. 2014-ben második lett a Miss World szépségversenyen.

A televíziózásban is megmutathatta tehetségét, a TV2-n már több műsort vezetett. Műsorai: Aktív, Több mint testőr, Az Év Pasija, Szépítők.

Kapcsolódó tartalmak:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában