Békéscsaba

2019.08.14. 18:36

Vállalkozók találkoztak, tapasztalatot cseréltek

Első alkalommal rendezte meg a Vállalkozó nők reggelijét a Munka, család, egyensúly címet viselő projekt keretében szerdán az Egyensúly AE Egyesület és a Békéscsabai Városfejlesztési Nonprofit Kft.

B. O.

Az esemény helyszíne a békéscsabai Frankó tanya és Haluskaház volt, ahol az érdeklődők megismerhették a tanya történetét, jelenlegi életét is. Bartolák Mária, a gazdaság vezetője készségesen vezette körbe a résztvevőket az épületen belül és kívül, bemutatva a veteményeskertet, az ott élő állatokat és a megtermelt javakból készült termékeket. Mindeközben a vállalkozása életébe szintén betekintést adott, megosztotta tapasztalatait is.

A szerző felvétele

Herczegné Számel Annamária, a Békéscsabai Család és KarrierPONT szakmai vezetője elmondta, céljuk, hogy minél szélesebb körből hívjanak meg női vállalkozókat, a mostani alkalomra húszan érkeztek. Hozzátette, a megjelentek Békéscsaba, Magyarbánhegyes, Szabadkígyós, valamint Újkígyós vonzáskörzetéből jöttek, és a tervek szerint kéthavonta találkoznak.

– Szeretnénk megismertetni az érintettekkel azt, hogy milyen jó gyakorlatok vannak. Azt, hogy egy jól működő vállalkozás és a család között hogyan lehet megtalálni az egyensúlyt – fejtette ki Herczegné Számel Annamária.

Mint kiderült, minden alkalomra meghívnak egy előadót is, a mostani eseményre dr. Czank Dóra jött el, aki szín- és stílustanácsadás témában adott át ismereteket a megjelent vállalkozóknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában