Munkahelyi tragédia

2019.08.21. 15:32

Összerogyott az állvány: meghalt a férfi

Tragédia történt egy dévaványai vállalkozásnál: halált okozó foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség gyanúja miatt folytat nyomozást a rendőrség.

V. N.

Forrás: Shutterstock illusztráció

Egy olvasónk arról tájékoztatta portálunkat, hogy augusztus 7-én az egyik dévaványai vállalkozásnál nyári munkát végző, 21 éves férfi munkahelyi balesetet szenvedett. Információnk szerint anyagmozgatás közben történt a baleset. Az olvasónk úgy tudja, összerogyott az állvány, ekkor sérült meg súlyosan a férfi, akit kórházba szállítottak. Mesterséges kómában tartották, de a napokban meghalt.

A megyei rendőr-főkapitányság megkeresésünkre arról tájékoztatott, hogy a cég telephelyén munkavégzés közben megsérült egy ott dolgozó férfi. A mentők súlyos, életveszélyes sérüléssel vitték kórházba, ahol a férfi később életét vesztette. A rendőrség halált okozó foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség gyanúja miatt folytat nyomozást és vizsgálja a tragédia okát, a munkahelyi baleset körülményeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában