LIKE, galériával, videóval

2019.06.06. 21:25

Számítanak a békéscsabai ifjúság ötleteire

Immár kilencedik alkalommal szervezte meg a békéscsabai diákönkormányzat a LIKE – Lézengő Ifjúság Kulturális Eseménye elnevezésű rendezvényt. A Szent István téri programon a helyi tehetségeknek nyújtott fellépési és bemutatkozási lehetőségek mellett a résztvevők igyekeztek bevonni a járókelőket – felnőtteket és gyerekeket egyaránt – az eseményekbe.

V. E.

Forczek Győző, a Csabagyöngye Kulturális Központ igazgatóhelyettese elmondta, véleménye szerint az idei programok alapján az eddigi legszínvonalasabb eseményt hozták létre a LIKE szervezői, hiszen helyet adtak sport-, tánc- és divatbemutatónak, különböző vetélkedőknek, és koncertezni hívták az Acoustic Planetet, illetve a Hősöket is. Arra biztatta a jelenlévőket, hogy a megyeszékhely kulturális életét felpezsdítő ötleteiket bátran osszák meg intézményeikkel, mert ők szívesen segítségükre lesznek azok megvalósításában.

Kasnyik Marcell, a diákönkormányzat elnöke elmondta, örömmel látja, hogy jobbnál jobb programokkal töltötték meg a teret, ahová a civil szervezetek és a garabonciás stábok is ki tudtak települni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában