Békéscsaba

2019.04.10. 14:13

Tavaszi divatnapok: aki húzhat az nyer

Idén április 12-én és 13-án rendezik meg a Tavaszi Divatnapok és Akciók Éjszakáit

B. O.

Idén is megrendezi a Tavaszi Divatnapok és Akciók Éjszakáit a Csaba Center április 12-én, pénteken és április 13-án, szombaton – jelentette be Hrabovszki György, a bevásárlóközpont igazgatója, szerdán. Az idei eseményt is a Glamour napok (április 11-14.) időpontjához igazították, így az esemény ideje alatt a vásárlók nagy kedvezményekkel vásárolhatnak az üzletközpontban.

Hrabovszki György beszélt az idei divatnapok eseményeiről /A szerző felvétele/

Mindkét napon a divat kap „főszerepet”. A kifutón a legújabb tavaszi és nyári trendek jelennek meg az M-Event Rendezvényszervező Iroda modelljei és a FitDance Center Tánciskola táncosainak bemutatásában. A programokat fitness- és táncbemutatókkal színesítik, de a szervezők a gyermekekre is gondoltak: ingyenes arcfestés, csillámtetoválás, hajfonat készítés lesz a bevásárlóközpontban.

Az idei év különlegességeként egy nagyszabású nyereményakciót is szervezett a Csaba Center: minden vásárló – aki teljesíti a részvételi feltételeket – nyereménnyel távozik. Több mint hétezer elnyerhető tárgy és ajándékutalvány várja a résztvevőket, több mint hárommillió forint értékben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában