galériával

2019.04.23. 20:02

Sursum Corda: elismeréseket adtak át Békésen

Ünnepélyes keretek között adták át a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének (KÉSZ) békési szervezete által alapított és a helyi önkormányzat által támogatott Sursum Corda (Emeljük fel szívünket) elnevezésű díjakat kedden délután a Kecskeméti Gábor Kulturális Központ kápolnatermében.

P. G.

Az elismeréssel minden évben olyan egészségügyi, szociális és humán területen dolgozó szakemberek munkájáért mondanak köszönetet, akik kiemelkedő tevékenységükkel több évtizeden át segítették a város lakosságát és nagybetűs emberként dolgoznak a mindennapokban.

A kitüntetéseket idén Priskinné Sápi Tünde, – ahogy az indoklásban elhangzott – a tanítani tudó, a hivatását szerető, a lélek és közösségépítő, az igazáért kiálló, bátor, az empatikus, az igényes és következetes pedagógus, valamint dr. Farkas Éva, – szintén a méltatás szerint – a méltóság, a tiszta szakmaiság, a korrekt kollegialitás, az alázattal végzett orvoslás, az igazi emberség megtestesítője vehette át.

Az eseményen dr. Pálmai Tamás, a KÉSZ békési tagja köszöntötte a megjelenteket. Arra hívta fel a figyelmet, hogy a díjat tizenkettedik alkalommal adták át, és huszonkilenc szakembert ismertek el a Sursum Corda megalapításának története során.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában