felolvasóest

2018.12.16. 08:23

Karácsony alkalmából a fényről verseltek

Karácsonyi felolvasóestet szervezett a Békéscsabai Jókai Színház és a Körös Irodalmi Társaság (KIT) a Sík Ferenc Kamaraszínházba, szombaton este.

B. O.

Az irodalmi társaság az elmúlt évek során számos jó hangulatú és nagy sikerű felolvasóestet rendezett a várakozás, a szeretet, a születés, az angyal és legutóbb pedig a remény témában. Az idei évzáró és egyúttal karácsonyi felolvasóest a fény jegyében és témájáról szólt. A KIT elnöksége ez alkalomból azzal a kéréssel fordult alkotó tagjaihoz, hogy írjanak és olvassanak fel verset, rövidprózát a fényről.

A szombat esti rendezvény házigazdája dr. Elek Tibor irodalomtörténész, a KIT elnöke volt, zongorán pedig Vozár Márton Krisztián színesítette az estet.

A felolvasóesten a fényről adtak elő verset vagy rövidprózát a szerzők /Fotó: Rácz Katalin/

Az eseményen többek közt Banner Zoltán, Becsy András, Bék Timur, Csillag Tamás, Dávid Péter, Farkas Wellmann Éva, Józsa Péter, Kőszegi Barta Kálmán, Szil Ágnes, Szilágyi András, és Zsidov Magdolna is felolvasott. Az irodalmi műveket szakmai és közönségzsűri értékelte, a díjazott alkotások szerzői pedig értékes könyvutalványban részesültek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában