rendezvény

2018.09.26. 16:22

Szent Mihály-napi forgatag várja az érdeklődőket szombaton

 Szent Mihály napi forgatagot rendez az Egyensúly AE Egyesület szombaton a Lencsési általános iskolában, az ingyenes programra több száz érdeklődőt, kisgyermekes családot várnak – jelentették be szerdán az intézmény udvarán tartott sajtótájékoztatón.

Licska Balázs

Schriffertné Lócskai Henriett, az egyesület elnöke elmondta, hogy rengeteg programot tartogat az esemény reggeltől egészen estig. Lesz többek között ugrálóvár, kézműves foglalkozás, sőt délben a nemzetiségek hagyományos ételeibe is bele lehet kóstolni. Minden résztvevő kap egy tombolát, a sorsoláson értékes nyeremények találnak gazdára.

Herczeg Tamás országgyűlési képviselő kiemelte: a mostani esztendő a családok éve, és ez a program is a családokról, a kisgyermekekről szól. Paláncz György önkormányzati képviselő, az Előre NKSE elnöke elmondta: a kézilabdás lányok edzést tartanak az érdeklődőknek. Vida András, a Lencsési suli igazgatója hozzátette: az intézmény udvara kiváló helyszíne lesz a színvonalas rendezvénynek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában