Az Év Fürdője szavazás

2018.08.06. 15:35

Békés megyei fürdők az esélyesek között

Utolsó hónapjához érkezett a fürdők legnagyobb hazai megmérettetése, Az Év Fürdője közönségszavazás. A szervezők nyilvánosságra hozták a verseny három kategóriájának első tíz helyezettjét. A legtöbb szavazatot kapott fürdők között három Békés megyei is van.

beol.hu

Fotó: Shutterstock illusztráció

Idén nyáron már negyedik éve, hogy közel 200 magyarországi fürdő csap össze egymással. Az Év Fürdője versenyben most is a fürdőbe járó közönség dönti el, ki legyen a három kategória győztese: Az Év Fürdője, Az Év Feltörekvő Fürdője, és A Helyiek Kedvenc Fürdője. A különböző kategóriákat a fürdők mérete és ismertsége alapján hozták létre.

Gyulai Várfürdő

A verseny szervezője, a termalfurdo.hu elárulta, hogy július 31-ig, melyik 10-10 fürdő kapta a legtöbb szavazatot saját kategóriájában. Itt látható, pillanatnyilag kik a legnépszerűbbek.

Orosháza – Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő

Békés megyéből 14 fürdő versenyez, a július végi állás alapján közülük három is TOP 10-es: a Gyulai Várfürdő, ami eddig minden évben dobogón végzett, az Orosháza – Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő, ami 2017-ben ért el harmadik helyezést. Mellettük jelenleg a Nagyszénási Parkfürdő szerepel még az élbolyban, ami A Helyiek Kedvenc Fürdője kategóriában indult.

Nagyszénási Parkfürdő

A megye fürdőire 2018. augusztus 31-ig ide kattintva lehet szavazni. Mindhárom kategóriában a legtöbb érvényes szavazatot szerzett fürdő nyer.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában