békéscsaba

2018.06.29. 17:54

Elkészült a három önkormányzati villanyautó-töltő

Nem csak az e-Mobi töltői épülnek, hanem az önkormányzati pályázaton támogatást nyert töltők is kezdenek országszerte megjelenni. Ezúttal három békéscsabai töltőről kaptunk képeket és visszajelzést - írja a villanyautosok.hu.

Az NKM Mobiliti által a békéscsabai önkormányzat megbízásából telepített és üzemeltetett Ensto gyártmányú töltők látványosan profibb kivitelezésben készülnek, mint a papíron hasonló tudású e-Mobi állomások.

Fotók: villanyautosok.hu

A töltőkhöz tartozó parkolók esztétikusan fel vannak festve, a töltést blokkoló parkolást pedig megfelelő tábla tiltja. Mindhárom helyszínen váltakozó áramot (AC) vételezhetnek az autók a szabványos Type2 aljzaton keresztül maximum 22 kW teljesítménnyel.

Minden oszlopon két ilyen csatlakozó található, így helyszínenként egyszerre két autó tölthető. Az e-Mobi töltőkkel és az NKM Mobiliti saját töltőjével együtt így Békéscsabán már 6 helyszínen lehet villanyautót tölteni. Ezeket egészíti ki az Autó Duál nyitvatartási időben elérhető Type2-es töltői. Egyelőre mindegyik töltő használata ingyenes, és a kábel csatlakoztatása után automatikusan indul.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában