elismerés

2018.06.12. 12:49

A kiemelkedő eredményt elérő tanulókat köszöntötték Békéscsabán

Köszöntötték és jutalmazták kedden Békéscsabán, a kormányhivatal nagytermében azokat az általános és középiskolásokat – valamint felkészítő pedagógusaikat –, akik az országos tanulmányi versenyek Békés megyei fordulóiban kiemelkedő eredményt értek el.

L. B.

Simon Nóra főosztályvezető jelezte: az Oktatási Hivatal, a Békéscsabai Pedagógiai Oktatási Központ elismeri a tudást. Húsz megmérettetésen háromezer diák szállt ringbe, és a keddi ünnepségen több mint kétszáz tanulót és felkészítőt díjaztak: oklevelekkel, utalványokkal és könyvekkel. Beszédében kiemelte: a gyerekeknek dicséret, a pedagógusoknak tisztelet, a szülőknek, a családoknak a háttér biztosításáért pedig köszönet jár.

A kormányhivatal főigazgatója, dr. Rákóczi Attila beszédében kifejtette: a kormányhivatal és a pedagógiai oktatási központ egy célért, Békés megye felemelkedéséért dolgozik, az egyik a közigazgatás, a másik az oktatás oldaláról. Megköszönte azt az anyai, apai gondoskodást, ami a pedagógusokat jellemzi. Felhívta az élethosszig tartó tanulás fontosságát, azt, hogy meg kell őrizni a nyitottságot az újabb és újabb ismeretekkel szemben.

Fotók: L. P.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában