békéscsaba 300

2018.05.15. 19:48

Háromszázan koccintanak az újratelepítés évfordulója alkalmából

A megyeszékhely újratelepítésének 300. évfordulója adja annak az összefogásnak az apropóját, amelyben a Csabai Kolbászklub Egyesület, a Csabai Csípős Blues Club Kulturális Egyesület és a Csabai Pálinka Klub egyesíti erőit. Mindezt annak érdekében teszik, hogy a város polgáraival együtt egy felejthetetlen estével ünnepeljék meg a nevezetes eseményt – jelentették be kedden a klubok képviselői.

B. O.

A szombat esti rendezvényhez mindhárom szervezet azt teszi hozzá, amiben a legjobb. A Csabai Kolbászklub helyszínt biztosít a piknikhez, valamint kolbászkészítő bemutatóval teszi színesebbé a programot. A Csabai Pálinka Klub tagjai saját maguk által főzött pálinkát ajánlottak fel egy kóstolóval egybekötött időutazáshoz, mely során a pálinka történetét és békéscsabai múltját is megismerhetjük.

Az est egyik érdekessége a közös, egyidejű koccintás lesz 300 pohár szilvapálinkával. A Csabai Csípős Blues Club sok éves tapasztalatát és az élő zene varázsát teszi hozzá a rendezvényhez. Ennek értelmében többféle koncert is lesz, az estét pedig a Takáts Tamás Blues Band koncertje zárja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában