projekt

2018.05.03. 18:20

Együtt a munkavállalásért Békés megyében

Programot indítottak „Együtt a munkavállalásért Békés megyében” címmel, jelentették be csütörtökön.

Busi Ottó

A projekt célja a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat által biztosított munkaerő-piaci eszközök hatékonyságának növelése személyre szabott szolgáltatások révén.

Borsos József, a Nemzetgazdasági Minisztérium Munkaerőpiacért és Képzésért Felelős Államtitkárságának tanácsadója az eseményen úgy fogalmazott, célzottan kell foglalkozni az érintettekkel, az eredményt és a finanszírozást pedig eredményekhez kell kötni.

Pántya Imre, a megyei kormányhivatal főosztályvezetője és Borsos József államtitkársági tanácsadó Fotó: L. P.

A nagyságrendileg 277 millió forintos forrásból megvalósuló projekt keretében széleskörű munkaerő-piaci szolgáltatások révén kaphatnak segítséget a célcsoportba tartozó személyek annak érdekében, hogy visszataláljanak a munka világába. A projekt kiemelt célja továbbá a bevont személyek nyílt munkaerő-piaci elhelyezésének elősegítése.

Ennek érdekében a projektgazdák széles körű munkaadói kapcsolatok kialakítására és a célcsoport tagjai számára egyéni igényeiknek megfelelő állások feltárására törekednek az elhelyezkedést támogató szolgáltatások biztosítása mellett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában