komfort

2018.05.28. 13:53

Átadták az orosházi kórház vajúdószobáját

Hamarosan szül az a kismama, aki az orosházi kórház vajúdószobájában hallgatta születendő gyermeke szívhangját, miközben átadta a felszerelt helyiséget dr. Horpácsy Balázs, az Állami Egészségügyi Ellátó Központ Dél-Alföldi Területi Igazgatóság igazgatója.

Cs. I.

Dr. Duray Gergő főigazgató emlékeztetett, kórházuk a családbarát címet háromszor kiérdemelte, idén a szülészeti, nőgyógyászati osztályuk kapott hasonló elismerést.

A leendő anyuka és dr. Svarsnig Lajos főorvos konzultáltak. /Beküldött fotó/

Dr. Svarsnig Lajos osztályvezető főorvos elmondta, ez a közeg (van fürdőkád, bordásfal, kényelmi felszerelés) biztonságot ad a nőknek, oldja a feszültséget, relaxálhatnak. Így megkönnyítik a kórházban a születés előtti várakozást a várandós kismamáknak. A vajúdószobával az osztály még modernebb, komfortosabb lett.

Híportálunkon korábban értesülhettek olvasóink, hogy az orosházi kórházban vajúdószobával igyekeznek megkönnyíteni a születés előtti várakozást a várandós kismamák számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában