divat

2018.04.11. 12:53

Harmincöt divatbemutatóval készül a Csaba Center a Tavaszi Divatnapokra

Ismét Tavaszi Divatnapokkal és Akciók Éjszakáival köszöntik a tavaszt a Csaba Centerben – jelentette be Hrabovszki György igazgató szerda délelőtt a centerben tartott sajtótájékoztatón.

N.-L. V.

A program ebben az esztendőben is a nulladik nappal veszi kezdetét csütörtökön, amikor is a bevásárlóközpontban található drogériában nyílik lehetőség a Glamour kuponok felhasználására.

Másnap, azaz pénteken startol és szombatig tart a Tavaszi Divatnapok és Akciók Éjszakái. A szervezők 35 divatbemutatóval készülnek; a kifutón cipőket, ékszereket, divat- és sportruházatot mutatnak be a modellek. A ruhabemutatók között fitness- és táncbemutatók, este sztárvendégek töltik meg a színpadot.

A center üzleteinek többsége a két estén nyújtott nyitva tartással, valamint 18-22 óra között egyedi akciókkal várják a vásárlókat, akik számára idén is elérhető online és a center információs pultjában az üzletek akcióit tartalmazó kedvezménytérkép.

A szervezők egy átlagos hétvégéhez képest 20-30 százalékos forgalom- és 50 százalékos látogatottságnövekedésére számítanak a hétvégén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában