Sportbál – galériával

2018.01.28. 14:31

Szombaton sportbálon ünnepeltek a gyulaiak

Szombaton este Gyulán, a hagyományoknak megfelelően a Prohászka Zsolt városi sportcsarnokban rendezték meg az Év sportolója díjátadó gálát, és a sportbált.

Dr. Görgényi Ernő polgármester nyitotta meg a rendezvényt, és méltatta a város életében meghatározó szerepet betöltő sportembereket, akik 2107-ben is szép sikereket értek el.

Ezt követően dr. Kovács József, a város és a térség országgyűlési képviselője ünnepi beszédében a sport egészségmegőrzésben betöltött fontosságát hangsúlyozta, elismeréssel szólt a gyulai sportolók teljesítményéről, amellyel öregbítik a fürdőváros jó hírnevét.

Gyula város sportjáért elismerésben részesült Winkler Andor, vívó edző, aki dr. Görgényi Ernőtől és Torma Béla tanácsnoktól vette át a díjat.

A női sportolók közül Daka Anett úszó (edző Tóth András, és Juhász Jácint), Asztalos Annabella kézilabdázó (edző: Tövisháti Zsombor), és Balogh Noémi labdarúgó (edző: Molnár Zoltánné) részesült elismerésben.

A férfiaknál Horváth Soma vívó (edző Winkler Andor és Radnai Reinhardt ) , Süli Richárd atléta (edző: Kertes István), és Lovász Zoltán teniszező (edző: Kovács Zoltán) teljesítményét díjazták.

Az év csapata kategória díjazottjai, az OB II-es Tenisz Szabadidő Sport Club csapata, a Gyulai Amazonok

NB I-es női labdarúgócsapata, és a Gyulasport Nonprofit Kft. NB II-es junior kézilabdacsapata.

Az ifjúságiaknál a női kategóriában Baka Szilvia atléta (edző Szegedi Zsolt), Szabó Leila kézilabdázó, és Veress Laura úszó (edző Juhász Jácint) részesült elismerésben.Az ifjúsági fiúknál Nagy Roland úszó, Orosz Botond teniszező és Szalai Áron úszó kapott elismerést.

Az ifjúsági kategória csapatai közül a Gyulai Termál FC U19-es labdarúgócsapatát (edző: Szabó Attila), a Gyulasport Nonprofit Kft. leány serdülő kézilabdacsapatát (edző: Majorné Horváth Izabella) és a Gyulai Amazonok U18-as női ifjúsági labdarúgócsapatát (vezetőedző: Molnár Zoltánné) díjazták.

Az ünnepégen díjazták a város legeredményesebb fogyatékkal élő sportolóit, és kiosztották a 2017-es esztendő legjobb ifjúsági sportolóinak járó elismeréseket. A rendezvény a díjátadó után, jó hangulatú sportbállal folytatódott, ahol ropták a táncot a résztvevők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában