vonulás

2018.01.06. 15:27

Simonka György: elutasítom az erőszakot

Simonka György, a térség fideszes országgyűlési képviselője reagált a Végegyházán történtekre. A nyilatkozatot 16 településvezető támogatta aláírásával.

Simonka György az alábbiakat nyilatkozta:

„Dél-Békés országgyűlési képviselőjeként rendkívül aggasztónak ítélem a Végegyházán 2018.01.04.-én történt eseményeket.

Megdöbbentő és elfogadhatatlan, ami Végegyházán történt. A Jobbik polgármestere és párttársai agresszív és félelemkeltő megnyilvánulása és eljárása egy demokráciában megengedhetetlen. Az emberek akaratából képviselőnek választott közszereplőkre ily módon nyomást gyakorolni törvénytelen és minden jóérzésű ember számára sértő.

A magam részéről mindennemű erőszakot elutasítok!

A szükséges jogi lépéseket megtettük, elhatárolódunk az ügyben főszerepet játszó Vajda Norberttől, Végegyháza jobbikos polgármesterétől, dr. Szabó Ervintől, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltjétől és László Attilától, a Magyar Önvédelmi Mozgalom vezetőjétől.

Az a politikai szervezet, amelyik nőkkel és képviselők családtagjaival szemben félelemkeltő, uszító magatartást tanúsít, méltatlan bármilyen tisztség betöltésére.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában