Jótékonyság

2018.01.13. 09:14

Adományok a készségfejlesztő iskola diákjainak

A békési Küldetés Alapítvány idén is cipősdoboz ajándékcsomaggal kedveskedett Békés városában több rászoruló gyermeknek, köztük a Dr. Illyés Sándor Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium több mint száz diákjának.

beol.hu

Az elmúlt évekhez hasonlóan az Örömhír Alapítványon keresztül Skóciából érkezett és a Baptista.Ponton keresztül érkező csomagokból állították össze a gyermekeknek szánt adományokat. A tanulók egy része a Békési Baptista Imaházban tartott átadó ünnepségen vehette át az ajándékot, míg a többi gyermek a tanítás után egy-egy csomaggal a kezükben mehetett haza, melyeket az intézmény pedagógusai adtak át.

Somlyai Imre, a Küldetés Alapítvány adományozási felelőse elmondta, hogy pénteken további adományokat vittek a békési Dr. Illyés Sándor Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium tanulói számára. A több mint 100 gyermek között a pedagógusok fogják szétosztani a kapott adományt.

Beküldött kép

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában