ámokfutás

2018.06.22. 18:56

Elkötött traktorral randalírozott egy férfi Kétsopronyban

Egy férfi elkötött egy MTZ traktort, majd ámokfutóként végig haladt Kétsoprony jelentős részén pénteken kora délután – keresték meg olvasóink lapunkat a történtekkel kapcsolatban. A rendőrség jármű önkényes elvétele és ittas állapotban történt járművezetés miatt indított eljárást.

P. G.

Úgy tudjuk, hogy az egyik helyi mezőgazdasági vállalkozás alkalmazottja dél körül annyi időre megállt az egyik helyi gyorsétkezde előtt, hogy a megrendelt ételét magához vegye és kifizesse. Mindez nem tartott sokáig, de pechére a nagy pótkocsival felszerelt MTZ traktorban hagyta az indítókulcsot. Így egy, különben más településen élő férfi teljesen érthetetlen módon bepattant a volán mögé, és elkezdett körözni a településen. A főútról befordult egy mellékutcába, ahol nekihajtott egy személyautónak. Információink szerint senki nem sérült meg, ellenben a járműben károk keletkeztek.

Az ámokfutás nem sokkal később már ismét a főúton folytatódott, ahol elhaladt a buszmegálló közelében is, a szemtanúk szerint az ott várakozók sem voltak biztonságában. A férfi ezt követően csinált egy újabb nagy kört, és a járdán keresztül a polgármesteri hivatalnál található kertes részt célozta meg. Ez nem sikerült, így a játszótér felé ment, ahol fáknak hajtott. A traktor „elkötője” ekkor kiszállt a járműből, és elszaladt az őt követők elől. Végül egy kerítésen akadt fel, így érték utol. A hasa meg is sérült, kórházba kellett vinni. Olvasóink, illetve a traktor tulajdonosai egyaránt értetlenségüknek adtak hangot, hogy ilyesmi megtörténhetett. Különösen azt kifogásolták, hogy az illető emberi életeket is veszélyeztetett, illetve, hogy egyes hírek szerint orvosi kezelés alatt állva követte el mindezt.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában