videóval

2018.09.21. 10:07

Az udvaron és a szobában is kendert termesztett a házaspár

Házkutatást tartottak a rendőrök egy békéscsabai házaspárnál, mert a gyanú szerint kábítószert tartalmazó kendert termesztettek. A gyorsteszt a férfinál és a nőnél is kábítószer-fogyasztást jelzett.

police.hu

Fotó: police.hu

Házkutatást tartottak a rendőrök egy házaspárnál csütörtökön Békéscsabán. A lakóházuk mögötti kertben hét tő, a ház egyik szobájában pedig két tő élő kendernövény volt, amelyek a gyanú szerint kábítószert tartalmaznak. Emellett a rendőrök egy mozsárban növényi törmeléket is találtak.

Fotó: police.hu

A 34 éves M. Gy.-t és a 24 éves V. B.-t előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol a gyorsteszt mindkettőjüknél kábítószer-fogyasztást mutatott ki. A rendőrkapitányság a nő és a férfi ellen kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított. A rendőrség a házban és a kertben lefoglalt, kábítószer gyanúját keltő növények hatóanyag-tartalmát igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában