Visszatekintő

2023.12.31. 16:35

Ezek voltak a legolvasottabb kék híreink augusztusban

Az év zárásaként ismét megnéztük a számokat, és mutatjuk a legolvasottabb cikkeinket.

Beol.hu

Forrás: Shutterstock/ illusztráció

Ismert és közmegbecsülésnek, köztiszteletnek örvendő békési küzdősport edző hunyt el abban a késelésben, amely egy békéscsabai, Kórház utcai hotelban történt. 

A gyanúsított védője nyilvánosságra hozta a múlt heti békéscsabai késelést rögzítő biztonsági kamerás videófelvételeket ezzel próbálva bizonyítani, hogy önvédelem történt.

A szakadó eső ellenére is több százan emlékeztek szerdán este Békéscsabán, a Kórház utcában található hotel előtt Szabó Sándorra, aki az előző esti tragikus késelésben hunyt el. 

Életét vesztette a kórházban az a dolgozó, aki egy békéscsabai gyárban súlyosan megsérült – jelezte a BEOL.hu hírportálnak egy olvasó.

Életét vesztette a kórházban az a dolgozó, aki a múlt héten egy békéscsabai gyárban forróvizes aknába esett – írtuk meg a napokban. Az asszonyt nagyon sokan gyászolják a városban.

Személygépkocsi sodort el kerékpárost Szarvas határában. A kerékpáros életét vesztette.

Aláírásgyűjtés indult Körösladányban azért, hogy az idős asszonyra támadó, szexuális erőszakkal gyanúsított férfi családja hagyja el a települést. A közvélemény szerint nagyon sok van már a família tagjainak rovásán, az elmúlt években többször keveredtek összetűzésbe a törvénnyel, illetve a helyiek nyugalmát is veszélyeztették.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában