Kék hírek

2023.08.21. 11:36

Életét vesztette a nő, aki forróvizes aknába esett egy hete egy békéscsabai üzemben

Életét vesztette a kórházban az a dolgozó, aki egy hete, kedden egy békéscsabai gyárban súlyosan megsérült – jelezte a BEOL.hu hírportálnak egy olvasó.

Licska Balázs

Mentőhelikopterrel szállították kórházba.

Forrás: police.hu/archív

A rendőrségen ezt megerősítették azzal, hogy elmondták: immár halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt nyomoz a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Egy békéscsabai üzemben egy ott dolgozó egy forróvizes aknába esett – ismertették egy hete is a BEOL.hu megkeresésére, olvasói jelzést követően a rendőrségen. A mentőszolgálatnál akkor hozzátették, hogy a középkorú nőt súlyos sérülésekkel, mentőhelikopterrel szállították kórházba. A Békés Vármegyei Kormányhivatalnál pedig azt közölték, hogy a munkavédelmi hatóság ugyancsak vizsgálja annak a munkahelyi balesetnek a körülményeit, amely kedden egy társaság békéscsabai telepén történt, valamint amelynek során egy dolgozó súlyos, másodfokú égési sérüléseket szenvedett.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában