Kék hírek

2023.03.28. 09:38

Több mint két tucat határsértőt fogtak a rendőrök Mezőhegyes mellett – videóval

Egy embercsempészéssel gyanúsítható litván állampolgárt és 25 indiai, valamint bangladesi határsértőt fogtak el a rendőrök hétfőn este Békés vármegyében.

Beol.hu

Fotó: police.hu

Mezőhegyes külterületén, hétfőn 22 óra 45 perc körül a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztályának rendőrei leállítottak egy osztrák honosságú kisteherautót, amelyet egy litván állampolgár vezetett – olvasható a police.hu beszámolójában.

A jármű raktérében 25 külföldi utazott. Közülük 17-en indiainak, 8-an pedig bangladesi állampolgárnak mondták magukat, de egyikük sem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonoságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon, ezért a Battonya Határrendészeti Kirendeltség idegenrendészeti eljárást indított ellenük. 

A tehergépkocsi litván állampolgárságú sofőrjét a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága embercsempészés bűntett elkövetésének gyanúja miatt őrizetbe vette.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában