Vádemelés

2023.03.09. 19:51

Beugrott a szarvasi patikába, az ő kerékpárját is eloldották

Vádemelést javasol egy férfi ellen a Szarvasi Rendőrkapitányság, aki a gyanú szerint tavaly augusztusban és szeptemberben négy kerékpárt lopott el Szarvason.

N. Sz.

Forrás: Shutterstock

Két biciklit fához támasztottak, kettőt pedig tárolóban raktak le lezáratlanul. Az egyik tulajdonosa vásárolni ment be egy üzletbe, elfelejtette lezárni a biciklijét. A másik nő csak öt percre ugrott be a patikába, ennyi idő alatt tűnt el a kerékpárja. Egy harmadik nő kétkerekűje a lopás után megkerült, az ő kára megtérült. A negyedik bicikli egy férfié volt, aki a munkahelye előtt az utcán hagyta a járgányát, mert akkor éppen nem tudott bemenni vele az udvarra. Hűlt helye maradt.

A lopásokkal gyanúsítható 54 éves nagyszénási férfi a kihallgatásán elismerte, hogy mind a négy kerékpárt ő lovasította meg, de egyiken se adott tovább, különböző helyeken lerakta azokat. A rendőrök az ellene indított nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, az ügy iratait hétfőn továbbították az ügyészségre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában