Kék hírek

2022.12.20. 10:52

Tettenérés: parfümöket, fülbevalót és ruhákat is lopni akart egy nő a csabai áruházban

Bizsukat, parfümöket és ruhákat akart lopni egy nő az egyik békéscsabai áruházból. Több áruról ollóval vágta le az áruvédelmi eszközöket, a biztonsági őrök azonban tetten érték. A történtek miatt indult büntetőeljárás iratai az ügyészségre kerültek.

Beol.hu

Fotó: Shutterstock illusztráció

Békéscsabán, az egyik áruházból még november 19-én egy nő fizetés nélkül akart elvinni több terméket. Egy próbafülkébe több dolgot bevitt és ollóval levágta róluk az áruvédelmi eszközöket – olvasható a police.hu közleményében.

Ezután az önkiszolgáló pénztárhoz ment és kifizetett egy parfümöt. A biztonsági szolgálat munkatársai látták, mit csinál, így nem tudott távozni, az őrök visszatartották.

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 48 éves nőt a rendőrjárőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol büntetőeljárás indult ellene. Kihallgatásán elismerte, hogy több dolgot, köztük parfümöt, fülbevalót és ruhákat akart lopni az üzletből, az utóbbiakról levágta az áruvédelmi eszközöket.

A rendőrkapitányságon a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait hétfőn továbbították az ügyészségre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában