Lezárt vizsgálat

2022.06.15. 15:01

Tévéket és monitorokat hagyott Sarkad és Sarkadkeresztúr között egy férfi

Illegálisan rakott le kommunális hulladékot, televíziókat és monitorokat egy férfi Sarkad és Sarkadkeresztúr között. Személyautóhoz kapcsolt utánfutóval vitte a helyszínre a szemetet, majd miután mindent lepakolt, elhajtott onnan. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Fotó: police.hu

Kommunális hulladékot, televíziókat és monitorokat találtak a rendőrjárőrök  január 6-án Sarkad és Sarkadkeresztúr között – írja a police.hu.

A rendőröknek sikerült azonosítani a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, aki ellen hulladékgazdálkodás rendjének megsértése miatt indítottak büntetőeljárást a Sarkadi Rendőrkapitányságon. Kihallgatásán a 22 éves sarkadi férfi elismerte, hogy egy személyautóhoz kapcsolt utánfutóval vitte a helyszínre a szemetet, majd miután mindent lepakolt, elhajtott onnan. 

 

Azt is elmondta még, nem volt arról sem tudomása, hogy az illegálisan kihelyezett dolgok között lévő elromlott elektronikai cikkek veszélyes hulladéknak minősülnek, ezért külön gyűjtőhelyen lehet azokat leadni. A rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait kedden továbbította az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában