kék hírek

2021.11.23. 14:16

Parfümökre specializálódott a gádorosi, tolvaj házaspár

Üzletszerűen elkövetett lopás vétsége miatt ítélt el az Orosházi Járási Ügyészség vádirata alapján egy 33 éves gádorosi nőt és férjét az Orosházi Járásbíróság előkészítő ülésen.

V. N.

Forrás: Shutterstock illusztráció

Fotó: Shutterstock

A bíróság a nőt 1 évre próbára bocsátotta, elrendelte pártfogó felügyeletét, és kötelezte őt az okozott kár megtérítésére.

A nő tavaly február 22-én, március 10-én és április 11-én egy orosházi illatszerüzletből eltulajdonított egy-egy női parfümöt összesen 27 ezer forint értékben. A járási ügyészség vádiratában vádat emelt a nő házastársa, egy 51 éves, többszörösen büntetett előéletű, különös visszaesőnek minősülő férfi ellen is, aki tavaly január 11-én, április 11-én és május 6-án ugyanazon üzletből 4 db parfümöt tulajdonított el 35 ezer forint értékben.

A férfit a bíróság még szeptemberben szintén előkészítő ülésen 6 hónap időtartamú, végrehajtásában 2 évi próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte és elrendelte pártfogó felügyeletét is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában