összevesztek

2021.05.27. 10:15

Rugdosta a földön fekvő női ismerősét egy férfi Újkígyóson

Testi sértés matt intézkedett a rendőrség Újkígyóson, közokirat-hamisítás miatt Méhkeréken, és elfogtak egy körözött férfit Mezőhegyesen.

beol.hu

Fotó: Shutterstock

A Békéscsabai Rendőrkapitányság szerdán testi sértés miatt őrizetbe vett egy újkígyósi férfit. A gyanú szerint a 35 éves férfi Újkígyóson egy vita során földre lökte és többször megrugdosta ismerősét. A bántalmazott nő súlyosan megsérült – írja a police.hu.

A méhkeréki közúti határátkelőhelyen szerdán 9 óra 30 perc körül egy francia honosságú személygépkocsival belépésre jelentkezett egy román állampolgárságú autós. A 34 éves férfi egy francia forgalmi engedélyt adott át az ellenőrzését közösen végző magyar és román határrendészeknek, akik megállapították, hogy az okmányt meghamisították. A jármű vezetője ellen a román hatóság indított eljárást.

Mezőhegyes külterületén csütörtökön 0 óra 15 perc körül elfogtak a rendőrök egy román állampolgárságú férfit, aki ellen orgazdaság miatt az Érdi Járásbíróság nemzetközi elfogatóparancsot adott ki. A 36 éves férfit a rendőrjárőrök előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában