súlyos testi sértés

2021.02.10. 15:23

Összeverte részegen várandós barátnőjét egy orosházi férfi

Várandós élettársát bántalmazta az a 29 éves orosházi-kaszaperi férfi, akit súlyos testi sértés miatt a minap az ügyészség vádirata alapján – egy évre felfüggesztve – hat hónap börtönbüntetésre ítélt az Orosházi Járásbíróság.

L. B.

A férfi és a 17 éves nő 2018 óta élettársak. Tavaly május 31-én egy baráti összejövetelre voltak hivatalosak. A nő eljött a buliból, mivel nem érezte jól magát a társaságban, az ittas állapotban lévő férfi pedig autóval utána hajtott. Amikor utolérte, kiszállt a kocsiból és számon kérte a nőn, hogy miért lépett le, miközben szidta. A nő mondta, hogy nem szeretne visszamenni, erre a részeg férfi rángatni kezdte, és ököllel többször vállon, fejen, arcon és orron ütötte, és folyton hajtogatta, hogy szálljon vissza a kocsiba – a nő orra eltört, súlyos sérülést szenvedett.

A férfit korábban az ittas járművezetés miatt is felelősségre vonták, 120 ezer forint pénzbüntetést kapott és egy évre elvették a jogosítványát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában