Békés megye

2020.09.03. 14:32

Mindenhol munkába álltak az iskolaőrök

Minden érintett Békés megyei oktatási intézményben szolgálatba álltak a kiképzett iskolaőrök – ismertették hírportálunk kérdésére a rendőrségen.

L. B.

Forrás: Shutterstock

A szaktárca korábban azt közölte, hogy az általános iskolák közül a Békéscsabai Szent László Utcai Általános Iskolában, az Orosházi Vörösmarty Mihály Általános Iskolában, az Orosházi Vörösmarty Mihály Általános Iskola Czina Sándor Tagintézményében, a békési Dr. Hepp Ferenc általános iskolában, a Sarkadi Általános Iskolában, a körösladányi Tüköry Lajos általános iskolában, valamint a dévaványai Ványai Ambrus általános iskolában lesznek iskolaőrök.

A Békéscsabai Szakképzési Centrum (BSZC) mind a nyolc intézményében szolgálnak szakemberek, így a Kemény Gáborban, a Kós Károlyban, a Nemes Tihamérban, a Széchenyi Istvánban, a Szent-Györgyi Albertben, a Trefort Ágostonban, a Vásárhelyi Pálban és a Zwack Józsefben egyaránt. A Gyulai Szakképzési Centrum esetében két tagintézményről van szó: a gyulai Harruckernről és az orosházi Kossuthról.

Előzmény:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában