Kék hírek

2020.08.11. 09:42

Többször arcon ütötte barátnőjét egy vésztői férfi

Könnyű sérüléssel járó közlekedési balesetek és súlyos sérüléssel végződő vita.

police.hu

Forrás: Shutterstock

Gyula külterületén, a Fekete-Körös hídon, hétfőn 7 óra 45 perc körül egy Sarkad felől Gyula irányába tartó személygépkocsi nekiütközött a híd beton szegélyének és felborult, majd egy neki szemből érkező személygépkocsinak csapódott. A balesetben a felborult jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett.

Fotók: police.hu

Békéscsabán, a Damjanich utcán 12 óra körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfinek és összeütköztek. A motor vezetője könnyebben megsérült.

Súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Szeghalmi Rendőrkapitányság egy vésztői férfi ellen. A férfinél hétfőn este megjelent a barátnője és magánéleti dolog miatt kérdőre vonta őt. Összeszólalkoztak egymással, majd a vita közben a férfi többször ököllel arcon ütötte a nőt. A nő nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett, a férfit a rendőrök előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában