előállítás

2020.03.01. 08:15

Kerékpártolvajt és ittas sofőrt kaptak el szombaton a megyei rendőrök

Dévaványán ittas járművezetés gyanúja miatt, Békéscsabán lopás miatt intézkedtek a rendőrök szombaton.

police.hu

Forrás: Shutterstock illusztráció

Békés megyében, szombaton személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök szombaton 16 óra 15 perc körül Dévaványán, a Dobó utcában. Egy mezőgazdasági vontató vezetőjénél jelzett pozitív értéket az alkoholszonda. A dévaványai férfit a rendőrjárőrök előállították a Gyomaendrődi Rendőrőrsre. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért büntetőfeljelentést tettek ellene. Emellett szabálysértési eljárás is indult vele szemben, mert a traktornak és a pótkocsinak sem volt forgalmi engedélye, valamint a jogosítványát sem tartotta magánál.

Békéscsabáról, szombaton előállítottak a rendőrök egy férfit, aki a gyanú szerint egy dohánybolt előtti kerékpártárolóból ellopott egy biciklit. Az 59 éves békéscsabai férfi ellen a Békéscsabai Rendőrkapitányság lopás vétség gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A nyomozók az ellopott kerékpárt lefoglalták és visszaadták a tulajdonosnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában