Újkígyós

2019.11.22. 10:44

Ittasan vezetett, elaludt a kormánynál

A Békéscsabai Járásbíróság egy 35 éves nagykamarási illetőségű, de újkígyósi tartózkodási helyű nővel szemben 250 ezer forint pénzbüntetést és 2 évi közúti járművezetéstől eltiltást szabott ki ittas járművezetés vétsége miatt a Békéscsabai Járási Ügyészség vádirata alapján.

A nő 2018. október 12-én az esti-éjszakai órákban nagyobb mennyiségű szeszes italt fogyasztott, majd másnap reggel 7 óra után kocsiba ült és újkígyósi lakásukról a 44. számú főút elkerülő szakaszán közlekedve mezőmegyeri munkahelyéig vitte a férjét, majd onnan szintén az elkerülő szakaszon haladva folytatta útját, amelynek során fél 9 körül lehúzódott az útról és ittassága folytán a kormánykerékre borulva elaludt, miközben az autó motorja járt. Egy másik autós azt hitte, hogy rosszul van, ezért értesítette a mentőket. A nő úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy igen súlyos fokú alkoholos befolyásoltság alatt állt – tájékoztatott közleményében a Békés Megyei Főügyészség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában