büntetőeljárás

2019.04.23. 16:35

Két autót is feltört húsvétkor egy mezőberényi férfi

Békéscsabán horgászbotokat és pénzt, Mezőberényben pedig pénzt lopott egy férfi egy-egy autóból húsvétkor. A rendőrök mindkét alkalommal elfogták és büntetőeljárás indult ellene.

police.hu

Két autóból lopott egy mezőberényi férfi szombaton és vasárnap. Először, szombaton a késő esti órákban Békéscsabán egy parkoló személygépkocsi ablakát törte be. Átkutatta a járművet és iratokat, horgászbotokat, készpénzt vitt el belőle.

Fotó: police.hu

Másnap 11 óra körül Mezőberényben bemászott egy ház udvarára. Ott bement egy nyitott garázsba, ahol egy szintén nyitva hagyott autóból pénzt vett ki. A garázsban talált szerszámokat is, amelyeket összekészített, de azokat már nem tudta elvinni, mert a ház tulajdonosa megzavarta.

A 19 éves mezőberényi férfit mindkét alkalommal rövid idő alatt elfogták a rendőrök. Az előbbi esetben a Békéscsabai Rendőrkapitányság, míg az utóbbi ügyben a Békési Rendőrkapitányság indított ellene lopás miatt büntetőeljárást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában